Tuesday, 28 April 2020

PANDUAN MEMULAKAN BISNES BAKERI DARI RUMAH

APAKAH YANG ANDA SUKA MASAK SEPANJANG TEMPOH PKP NI?ADAKAH ANDA SUKA BUAT ROTI TAPI HANYA UNTUK MAKAN DI RUMAH?PERNAHKAH ANDA TERFIKIR JUAL ROTI BOLEH DAPAT 3-4 RIBU SEBULAN?

Sepanjang tempoh Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) yang telah dikuatkuasakan semenjak 18 Mac, 2020 yang lalu, nampaknya kesan #StayAtHome telah menyebabkan suatu perubahan besar dalam rutin harian, dan ini sememangnya kita boleh katakan sesuatu yang NEW NORMAL.

Tidak terkecuali juga, dengan penyebab PKP ini maka lahirlah lebih ramai "Tukang Masak Baru" sama ada percubaan memasak MENJADI atau TAK JADI sepertimana yang diharapkan.

PERNAHKAN Anda terfikir bahawa apa salahnya jika aku menjadikan kebolehan memasak ini sebagai punca pendapatan keluarga. Al maklum lah, sudah tentu pada ketika ini tidak dinafikan terdapat ramai golongan yang terjejas pendapatan akibat perintah yang perlu diakurkan ini. Mungkin dengan mulakan bisnes secara kecil-kecilan, siapa akan menyangka boleh membantu menambah pendapatan keluarga untuk menempuh waktu-waktu yang sukar seperti sekarang ini.

NAK BERNIAGA TAPI TAK TAHU NAK MULAKAN BAGAIMANA?

MARI SAYA TUNJUKKAN DIBAWAH INI SALAH SATU BISNES YANG ANDA BOLEH MULAKAN DARI RUMAH...MANA TAHU BOLEH MENJANA PENDAPATAN 4 ANGKA SEMINGGU KAN?


BISNES BAKERI!

TAHUKAH ANDA???

Bisnes Bakeri boleh menjana pendapatan 3-4 ribu dalam bulan-bulan biasa malah boleh mencecah melebihi RM15,000 apabila menjelang perayaan.

INGAT!

SEKARANG DAH BULAN PUASA, TAK LAMA LAGI NAK RAYA.

Walaupun mungkin kita hanya berpeluang beraya di rumah, namun telah menjadi satu trend orang-orang sekarang tetap akan membeli sedikit atau banyak biskut raya dan produk-produk bakeri yang lain! Percayalah, tak semua orang boleh JADI bila buat roti aau produk bakeri yang lain. Peluang tetap ada peluang sebab orang yang berjaya ialah

CEPAT BERTINDAK!
TUNTUT DAN GALI ILMU!
TIADA ISTILAH PUTUS ASA!

JIKA ANDA BERMINAT UNTUK MENGETAHUI TENTANG SELOK-BELOK PERNIAGAAN BAKERI INI, ANDA BOLEH DAPATKAN INFO :-

EBOOK PANDUAN LENGKAP MEMULAKAN BISNES BAKERI DARI RUMAH!BUKAN ITU SAHAJA!

ANDA TURUT AKAN MENDAPAT BONUS IAITU ;

1. EBOOK PANDUAN 5 BAHAN ASAS BAKERI WAJIB TAHU!
2. EBOOK INFO LENGKAP TENTANG ROTI, RESEPI & CARA MEMBUATNYA
3. EBOOK RESEPI 10 PRODUK BAKERI TERLARIS


No comments:

Post a Comment