Sunday, 20 November 2016

Minyak Herba Asmak - Penawar Asma Pada Bayi

Minyak Herba Asma Mujarab Sdn Bhd
Minyak Herba Asmak
Keluaran : Syarikat Minyak Herba Asma Mujarab Sdn Bhd (MHAMSB)
Harga : RM39 sebotol

Penawar Ajaib Telah Tiba!

Minyak Herba Asmak kini berwajah baru dengan Teknologi Nano. Satu revolusi hebat untuk membantu mengekalkan kesihatan badan dengan hanya satu sapuan!
Tiada yang paling indah bagi seseorang ibu melainkan memiliki anak dan keluarga yang sihat. Apabila sihat, sudah pasti kita berpeluang untuk melakukan tugasan harian dengan sempurna, sekali gus menjadikan kehidupan kita lebih bermakna dan cemerlang.

Bagaimanapun, apabila kesihatan tidak mengizinkan, contohnya apabila dengan tiba-tiba anak kita mengalami asma, sudah pasti jiwa kita tertekan dan fikiran menjadi runsing kerana memikirkan pelbagai kemungkinan penyakit yang dihidapi akan menjadi semakin bertambah teruk.

Sebagaimana lazimnya, langkah pencegahan awal bagi memastikan penyakit tidak menjadi semakin serius adalah dengan mendapatkan rawatan awal melalui kaedah penggunaan bahan sapuan luaran seperti minyak dan krim, serta pengambilan ubat-ubatan dan herba tradisional.

Minyak Herba Asmak adalah sebuah revolusi dalam perawatan tradisional dengan penggunaan teknologi nano dan telah menjalani berbagai ujian R&D. Kemunculannya di pasaran memang ditunggu-tunggu kerana ia sangat membantu untuk merawat dan melegakan asma, semput, lelah, batuk, kahak dan selsema dengan cepat.


Malah penggunaan Minyak Herba Asmak ini telah terbukti berkesan dan mujarab dalam membantu berpuluh ribu orang dalam situasi penyakit yang berbeza!

"Cara penggunaannya amat mudah, efektif dan selamat kepada kulit tubuh. Rahsia herba dan teknologi yang digunakan ini benar-benar memberi kesan yang efektif untuk melegakan dan menjadi penawar asma saya," - Nor Asmah Abdullah, Surirumah, Johor Bahru

Asma merupakan masalah biasa yang dihidapi oleh mereka yang mengalami masalah berkaitan dengan pernafasan. Ada kalanya didahului oleh gejala selsema, batuk, lelah dan semput. Kehadirannya boleh berlaku bila-bila masa kepada semua peringkat umur tanpa mengira tua dan muda. Mari kita tonton video dibawah ini berkenaan petanda awal penyakit asma.


Tanpa menggunakan kaedah suntikan atau menelan ubat-ubatan, Minyak Herba Asmak sangat mujarab sebagai penawar asma pada bayi dan orang dewasa, juga memberi kelegaan kepada masalah pelbagai penyakit yang berkaitan dengan pernafasan dengan hanya membuat sapuan di bahagian tertentu pada tubuh seperti yang disyorkan.

Pengguna hanya perlu membuat sesi sapuan yang mengambil masa hanya 5 minit serta perlu diamalkan setiap kali lepas mandi dan sebelum tidur hingga pulih. Dengan izin Allah SWT, dengan penggunaan hanya sebotol anda sudah boleh merasai keberkesanannya!

Minyak Herba Asmak ini berangin dan ianya mengikut piawaian yang ditetapkan. Penggunaannya sesuai untuk semua peringkat umur dari BAYI hingga WARGA EMAS.

penawar asma pada bayi
Minyak Herba Asmak
Penawar Asma pada bayi

Kelebihan-kelebihan Minyak Herba Asmak :-

1) Minyak Herba Asmak mempunyai kelebihan untuk membantu merawat dan melegakan asma, semput, lelah, batuk, kahak dan selsema dengan cepat.

2) Membantu menghilangkan sakit gusi, sakit kepala, senggugut, migrain, resdung, sembelit dan melancarkan peredaran darah.

3) Boleh digunakan untuk luka, gatal, terkena api, lenguh dan bengkak. Pesakit strok juga ada yang telah pulih menggunakan minyak asmak ini.

Panduan Penggunaan :-

1) Sapu di leher dan ke dada, ke tengkuk dan ke belakang badan setiap kali selepas mandi dan sebelum tidur hingga pulih.

2) Cara yang lebih teperinci akan diberikan dan dibimbing oleh pihak syarikat bergantung kepada jenis masalah dan tahap kritikal penyakit yang dihadapi.

Menurut jurucakap Syarikat Minyak Herba Asma Mujarab Sdn Bhd (MHAMSB) berkata, "Kami mengambil masa yang lama untuk menjalankan R&D minyak ini agar ianya selamat dan berkesan lebih cepat."

Tambah beliau lagi, "kandungan Minyak Herba Asmak yang telah menjalani R&D lebih selamat, lebih suci, tidak 'overdose' bahan tertentu dan tidak mengandungi bahan aktif yang tinggi. Kami memberi jaminan kesucian dan keselamatan produk kepada pengguna."

Pengguna diminta berhati-hati kepada produk yang tidak tulen, justeru adalah dinasihatkan mendapatkan minyak asmak ini dari pengedar sah yang mempunyai ID dari syarikat MHAMSB. Sehingga kini terdapat 1,300 orang pengedar minyak herba asmak di seluruh negara.

Minyak Herba Asma Mujarab Sdn Bhd
Minyak Herba Asmak
Keluaran : Syarikat Herba Asma Mujarab Sdn Bhd
PASTIKAN PRODUK YANG TULEN!

Setiap rumah perlu ada Minyak Herba Asmak kerana mencegah lebih baik daripada mengubati. Untuk apa berhabis ribuan ringgit sekiranya masalah itu boleh diselesaikan dengan hanya RM39! Tidak perlu ragu untuk mencuba kerana keberkesanannya telah nyata terbukti.

Cubalah Minyak Herba Asmak sekarang!

Sekiranya berminat nak mencuba atau nak menjadi agen, boleh ke link di bawah atau hubungi terus:

Hotline HQ : 019-9708897

Website rasmi syarikat : http://mham.com.my/

Website Minyak Herba Asmak : http://penawarasma.com.my

Ig : mham.sdnbhd
https://www.instagram.com/mham.sdnbhd/

Fb Page : Penawar Asma Mujarab
https://www.facebook.com/penawarasma/

Minyak Herba Asmak HQ :
https://www.facebook.com/minyakherbaasmamujarabsdnbhd/

Youtube :
https://www.youtube.com/channel/UCW7XwJbaxkXCKe3f7NEucag

minyak asmak
Promosi Pakej Menjadi Agen
Minyak Herba Asma Mujarab Sdn Bhd


"Minyak Herba Asmak mesti dimiliki oleh setiap keluarga. |1 Rumah 1 MHAM|"

Selamat Mencuba!

# Minyak Herba Asma Mujarab Sdn Bhd
# Minyak Herba Asmak
# penawar asma pada bayi
# penawar asma
# minyak asmak

Bedak Asmak
Minyak Herba Asmak & Bedak Asmak
RAHSIA HERBA ................... PILIHAN MUJARAB.

No comments:

Post a Comment